Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
Artikler: Legender
Alessandro Nesta
Da Lazio i år 2000 vandt ligatitlen, blev holdet hyldet som levende guder. Men mest elsket af dem alle er Nesta, for iblandt de mange fodboldstjerner købt af Sergio Cragnotti, lyste han op som den velkendte leder.


En ægte Laziale: Sergio Conceicao
Et portræt af en af de helt store spillere fra Scudettoen Sergio Conceicao. På hans 37-årige fødselsdag kom portugiseren med dette smukke interview på Lazio Style Radio, der er flettet ind i portrættet.

Firmanis Sandri fejring
Fabio Firmani vil måske for mange blive husket som en spiller, der hørte til på bænken. For mange andre derimod vil han for evigt stå som et symbol for Lazialità i Lazios trup i de svære år efter de truende konkurs dage. Et af de smukkeste tidspunkter i hans karriere bliver vist i denne korte artikel dedikeret til Fabio Firmani.

Giuseppe Signori
Legendariske Beppe Signori var om nogen anden symbolet på Lazio’s forvandling fra italiensk mellemvare til topklub i starten af 90’erne. Han var manden med målene, og er for mange af nutidens laziales en af hovedårsagerne til at de fik øjnene op for Rom’s ældste klub, og det til trods for at han og Lazio ikke vandt et eneste trofæ, mens han var der.

Hudløs ærlig Rocchi taler om sin 'udstødte' sidste tid hos Lazio
Mange var i chok, da Tommaso Rocchi, Lazios angriber gennem ni sæsoner, forlod Lazio i januar 2013. Næsten et år senere forklarer hovedpersonen selv mange af de ting han følte ikke var til stede i et længere interview med den italienske avis il Messagero.

Marcelo Salas
Navnet er José Marcelo Salas Melinao, men mange vil nok også nikke genkendende til at man bedre kender ham under kælenavnet "El Matador".

OPRs hyldestvideo til Tommaso Rocchi
Da Lazios kaptajn, Tommaso Rocchi, blev den kun femte spiller i Lazios historie til at opnå 100 mål for Biancocelesti, lavede OPR fra sslazio.dk denne smukke video med alle målene.

Paolo Di Canio

"Cavallo Pazo", vildhesten som han blir kaldt blandt fans, blev født i Rom (1968) nærmere betegnet Quarticciolo som mest af alt er behersket af Lazio tilhængere.
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Lucas Leiva til Lazio. Hvad synes du?

Lige ham vi manglede. Super transfer.

Under forholdene en fin l?sning.

Hvad man m? finde sig i for tiden.

Klart for d?rlig til at erstatte Biglia.

Alt for d?rlig til Lazio.

Du er ndt til at logge p for at stemme.
spacer
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 207
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: maurodk
spacer
Nyeste artikler
Årets midtbanespill...
Årets forsvarsspill...
Årets målmand 2015...
Kontraktudløb 2015....
Efter Cataldi venter...
spacer