Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
Rygtemøllen 18/11-16
Skrevet af aagaard d. 18 November 2016 18:55


Images: S.S. Lazio Logo.jpgMed cirka halvanden måned til januar og til at transfervinduet åbnes igen, er det på tide med lidt rygter:In or out?
Alessio Cerci som er ude i kulden i Athletico Madrid, har været en af ugens helt store samtale emner. Dog er der delte meninger om hvorvidt en handel kan realiseres. Lalaziosiamonoi.it skriver at han er klubbens første prioritet og at han skal hentes tidligt i januar da han skal dækker for Keita, der smutter til Africa Nations Cup. De skriver om en pris på ca. 7 mill euro. Men citteceleste.it skriver at Athletico Madrid vil blokere et skifte til januar, da de skulle være ramt af restriktioner der gør de ikke selv kan hente ind afløser ind. Dog melder de at der har været snak om et lån med option på 4 mill euro, hvis handle skulle blive til noget.

Et andet alternativ kan være Jonathan Cafu fra Ludogorets. Han var også rygtet til klubben i sommer og har selv udtalt til medier at Serie A er en vigtig liga og Lazio en stor klub samt at det kunne være spænde at spille sammen med hans barndomsven Felipe Anderson. Han siger ydermere at Igli Tare har holdt kontakten med hans agent siden sommerens interesse.

Vice-Immobile
Filip Djordevic kan være på vej mod Lyon, der står klar med 5 mill euro, men Lotito skulle vente på et bud i omegnen af 8 mill euro. Dette beløb skulle Marseille og deres nye træner Rudi Garcia stå klar med. Med lidt held kan det ende med en budkrig og et transferbeløb mellem 8-10 mill euro.

Der skal findes en erstatning som kan agere backup, støtte og rotation med topscore Immobile. Det varmeste navn lige nu er Sebastian Haller fra Utrecht. Denne unge franskmand er i gang med sin anden sæson i Utrecht, der betalte 750 k (transfermarkt) euro for ham i sommers, efter en vellykket sæson på leje året før. Prisen skulle ligge omkring 10 mill euro.

En anden læsning kan være Alberto Paloshi, som lige er skiftet tilbage til italien efter et mislykkedes ophold i englang. Angriberen er varmt anbefalet af Pippo Inzaghi og menes at kunne tages på lån med option for 6-8 mill euro.

Brozovic ud = Biglia ind?
Marcelo Brozovic kan være på vej til Chelsea for et beløb mellem 20-26 mill euro og disse penge skulle Inter være klar til at bruge på Biglia. Det er ingen hemmelig at Pioli er stor fan af Bigia og med hans kontraktforlængelse sat på stand-by kan der være grundlag for en skifte.

Inter skulle også være interesseret i Basta, Parolo, Keita og Felipe Anderson, det skulle dog kun være Biglia hvor der har været tale om et reelt bud, da de SKAL sælge for at kunne købe.

Onsdag udtalte Vincenzo Morabito at han var 80% sikker på at Biglia og De Vrij ville forlænge deres kontrakter imens Keita nemt ville kunne forlade klubben i januar. Torsdag skriver citteceleste.it at Biglia kræver op mod 3 mill uro årligt, hvilket er noget mere end de 2 + 0,5 bonus der tidligere har været talt om. Det kunne tyde på at interesse fra Juventus, Real Madrid, Athletico Madrid og Inter med Pioli i spidsen har påvirket kaptajnen.

Arrivederci Roma

Ravel Morrisons ophold i klubben kan næppe kaldes for nogen succes og han er igen i england af personlige årsager. Under hans ophold i england skulle han være citeret for at sige "arrivederci roma", til spørgsmål om hans fremtid. Aston Villa, Newcastle og Hull skulle stå klar til at overtage spilleren.0 Kommentar(er) · Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal vre registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Lucas Leiva til Lazio. Hvad synes du?

Lige ham vi manglede. Super transfer.

Under forholdene en fin l?sning.

Hvad man m? finde sig i for tiden.

Klart for d?rlig til at erstatte Biglia.

Alt for d?rlig til Lazio.

Du er ndt til at logge p for at stemme.
spacer
Besgende
Gster online: 2
Ingen brugere online

Antal brugere: 207
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: maurodk
spacer
Nyeste artikler
Årets midtbanespill...
Årets forsvarsspill...
Årets målmand 2015...
Kontraktudløb 2015....
Efter Cataldi venter...
spacer