Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
Rygtemøllen
Skrevet af aagaard d. 13 December 2016 17:25


Images: muriel-torreira.pngEndnu en gang et lille overblik over ugens transfer-rygter, endnu engang med et spændende double-swoop og endnu engang Biglia til inter rygter, det virker til at blive vinterens helt store saga.

Igen, igen og igen
Rygterne om Biglia til Inter er en ugentlig begivenhed og en der vil fortsætte til han enten bliver solgt eller forlænger sin kontrakt. Lotito skulle være villig til at sælge for den rette pris, da kontraktforlængelsen stadig er sat på stand-by. Inter skulle være klar med 26 m euro, betalt over 2 år. (laziochannel.it)

Double-swoop fra Samp
Lotito og Tare skulle være på jagt efter en ny "Biglia" og Lucas Torreira kunne være en mulighed. Den unge uruguaynske playmaker har været fremragende i denne sæson og for megen ros for hans modenhed og ro på den centrale midtbane. Hvilket også har vakt interesse hos Juventus, Inter, Sevilla og Athletico Madrid. Tare skulle eftersigende have haft et hemmeligt møde med Ferrero fredag aften, hvor dette kunne have været emnet. Sampdoria betalte 2 m euro for ham og prisen skulle ligge omkring 11-12 m euro nu, men Djordevic kunne blive en del af handlen for at få prisen lidt ned. (citteceleste.it)

Desuden skulle Lazio også have meldt sig ind i kampen om Muriel. Den Columbianske angriber har lavet 8 serie a mål i denne sæson og Napoli har længe været meldt interesseret, men der har aldrig været noget konkret. Nu skulle Lazio have rykket ham op som deres første prioritet i det kommende transfer vindue. Prisen menes at ligge på 13 m euro, men kan blive reduceret hvis Hoedt eller Djordevic kommer med i handlen. Sampdoria har dog tidligere meldt ud at der ikke bliver tale om en handel før en klub udløser hans 5 m euro frikøbsklausul. (footballitalia)

Bredde til fløjen
Kamil Grosicky der også i sommers var rygtet til klubben kan igen være på vej. Den polske spiller der også har interesse fra West Ham og Sevilla vurderes til 4,5 m euro af sin franske klub Rennes, hvor han er holdkammerat med et andet Lazio-emne Paul-George Ntep. (lalaziosiamonoi.it)

Pengene kunne eventuelt findes ved at skippe floppet Luis Alberto til Deportivo. Lotito skulle være klar til at sælge med et begrænset tab fra de 5 m euro der blev betalt i sommers. (footballitala)0 Kommentar(er) · Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal vre registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Lucas Leiva til Lazio. Hvad synes du?

Lige ham vi manglede. Super transfer.

Under forholdene en fin l?sning.

Hvad man m? finde sig i for tiden.

Klart for d?rlig til at erstatte Biglia.

Alt for d?rlig til Lazio.

Du er ndt til at logge p for at stemme.
spacer
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 207
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: maurodk
spacer
Nyeste artikler
Årets midtbanespill...
Årets forsvarsspill...
Årets målmand 2015...
Kontraktudløb 2015....
Efter Cataldi venter...
spacer