Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
Torino's Rosina tror på sejr over Lazio
Skrevet af hojgaard d. 24 August 2007 00:06


Lazio har stadig lang vej til det forjættede land Champions League, efter det dårlige resultat mod Dinamo Bucharest (1-1).
Derfor kan det tænkes at Lazio vægter returkampen højere end sæsonstarteren på lørdag mod Torino. Det ser Torino's Rosino en fordel i.

Hvor stor intensitivitet Lazio vil lægge i opgøret mod Torino under disse omstændigheder, for vi først at se på lørdag. Alessandro Rosina er sikker på at Torino kan udnytte denne usikkerhed hos Lazio.

'Lazio har problemer' siger han til "La Stampa". 'Det er en stor chance for os at udnytte det til at få en god start på Serie A, hvis vi spiller som vores træner vil det!'

'Vi har en trup fyldt med spillere der kan gøre en forskel i sådan en kamp, og vi er på rette vej!'

Omkring sin egen form udtaler han: 'Jeg startede senere efter ferien, da jeg skulle over nogle små problemer. Kampen mod Penarol sidste søndag var min første kamp hvor jeg næsten spillede alle 90 minutter, så jeg ved godt jeg er lidt bagud i forhold til mine holdkammerater.'

Rosina kommenterede også fraværet af David Di Michele, angriberen der er udelukket af klubben til kampen pga. gambling.

'I Italien er der ikke mange spillere som David, og det er en skam at vi skal undvære ham helt ind til November' sagde han, 'Vi har gode alternativer, men folk skal ikke forvente at vi scorer mange mål. Vi er ikke lige som Genoa der scorer en masse mål og lukker en masse ind. Vi har en god defensiv'


0 Kommentar(er) · Udskriv
Lazio overvejer Abbiati
Skrevet af hojgaard d. 23 August 2007 23:15


Lazio venter i øjeblikket på at Carrizo-handlen kan gå igennem, men hvis ikke det lykkes har de overvejet andre muligheder. Blandt andre er Christian Abbiati blevet sat i forbindelse med et skifte til Lazio.

Christian Abbiati der denne sommer skiftede Torino ud med Atletico Madrid, men kan nu hurtigt ende i Italien igen hvis der er hold i rygterne, for at overtage målmandsposten i Lazio.

Tilsyneladende er situationen med Carrizo stadig kompliceret og det ser ikke ud som om løsningen er lige om hjørnet, og derfor holder Lazio et vågent øje på andre muligheder.

Lazio er både blevet koblet sammen med Livorno's Amelia og Fiorentina's Avramov, men da Christian Abbiati ikke er tilfreds med at stå i skyggen af Leo Franco i Madrid, er han det mest oplagte valg for Lazio! Abbiati ville med udsigt til en garanteret fast målmandspost i Lazio, se positivt på et skifte til Lazio, men det afhænger alt af hvordan historien om Carrizo ender!


0 Kommentar(er) · Udskriv
Lazio forsvarer fans
Skrevet af hojgaard d. 21 August 2007 10:13


‘Biancocelesti’ havde en dårlig aften både på og uden for banen, da holdet kun formåede at spille 1-1 mod de rumænske mestre og ovenikøbet måtte se to af holdets stamspillere få det røde kort.

Samtidig opstod der optøjer udenfor stadion, hvor fem rumænske fans blev såret af bla. knivstik, mens der også på tribunerne lød racistiske slagord mod de rumænske tilskuere og spillere.

UEFA vil nu gennemføre en nærmere undersøgelse af aftenens hændelser, og resultatet kan i værste fald blive, at Lazio bliver smidt helt ud af de europæiske turneringer i år. Det europæiske fodboldforbund har nemlig tidligere på måneden indskærpet overfor klubberne, at de kører en nultolerance politik overfor racisme.

Lazio har dog udsendt en officiel pressemeddelelse, hvori de benægter at have nogen form for skyld i balladen og fastslår, at hændelserne er blevet blæst for meget op i medierne.

“Lazio venter fortrøstningsfuldt på UEFAs undersøgelse vedrørende hændelserne under kampen mod Dinamo Bukarest tirsdag d.14.august”, lyder det indledningsvis.

“Klubben tager på ingen måde ansvar for de ting, der er foregået udenfor Stadio Olimpico men håber tværtimod, at de skyldige bliver fundet og straffet.”

“Der har været omtale af racistiske ytringer på stadion, men Lazio skal hermed pointere, at de tåbelige udfald fra en lille gruppe fans hurtigt blev overdøvet af størstedelen af tilskuerne, der var modstandere af ytringerne”

“Lazio er ked af, at nogle enkelte organisationer og medier giver disse få fans og denne enkelte episode så meget opmærksomhed for at stille klubben i et dårligt lys.”, lyder det afsluttende i meddelelsen.


0 Kommentar(er) · Udskriv
Side 919 af 919 << < 916 917 918 919
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Lucas Leiva til Lazio. Hvad synes du?

Lige ham vi manglede. Super transfer.

Under forholdene en fin l?sning.

Hvad man m? finde sig i for tiden.

Klart for d?rlig til at erstatte Biglia.

Alt for d?rlig til Lazio.

Du er ndt til at logge p for at stemme.
spacer
Besgende
Gster online: 2
Ingen brugere online

Antal brugere: 207
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: maurodk
spacer
Nyeste artikler
Årets midtbanespill...
Årets forsvarsspill...
Årets målmand 2015...
Kontraktudløb 2015....
Efter Cataldi venter...
spacer