Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
OFFICIELT: Prce til Brescia på lån til 2018
Skrevet af Apo d. 14 January 2017 08:42UFFICIALE - Prce passa in prestito biennale al Brescia


Lazios kroatiske midterforsvar Franjo Prce, der fik debut for førsteholdet mod Torino i oktober måned, skal den kommende halvandet års tid tørne ud for Brescia. Her får han de to tidligere Lazio kæmpere Brocchi (træner) og Mauri (holdkammerat) som kollegaer.

Prce har haft et par gode sæsoner på Primavera, men har haft svært ved at tilkæmpe sig en plads på førsteholdet denne sæson. 

Prce er 21 år gammel.
0 Kommentar(er) · Udskriv
OFFICIELT: Cataldi til Genoa på lån (opdateret)
Skrevet af Apo d. 11 January 2017 17:38ESCLUSIVA - Cataldi-Genoa, ci siamo: il centrocampista parte in prestito

Opdateret 14/1 10.36. Lazio offentliggjorde i går aftes nyheden om Danilo Cataldis skifte til Genoa for resten af sæsonen. Cataldi har trænet med holdet siden i torsdags, og er derfor med i billedet til kamp på søndag mod Cagliari og igen på onsdag når Genoa skal på besøg hos Lazio til 1/8-finalerne i Coppa Italia. Cataldi har valgt at spille med nummer 94 hos Genoa. 

Oprindelig artikel. Lazios første vintertransfer virker til at være en realitet. Det mener lalaziosiamonoit.it i hvert fald, der forventer at Danilo Cataldi allerede denne weekend kan tørne ud hos Serie A rivalerne Genoa. 

Genoas præsident Enrico Preziosi har tidligere sagt at han ønskede Lazios unge talent til truppen, og nu skulle forhandlingerne være afsluttet: et halvt års lejeophold i havnebyen nordpå. 

Det virker usandsynligt at der vil indgå en købsaftale med i handlen mellem Genoa og Lazio, da Cataldi stadig forventes at have en fremtid i Rom.


0 Kommentar(er) · Udskriv
Rygtemøllen 31/12 2. del
Skrevet af aagaard d. 31 December 2016 15:00


Images: locadia.jpg
2. del spillere der er rygte til klubben. Og specielt hvilken spiller der skal agere vice-Immobile fylder meget og med flere interessante navne.


Den billige løsning.
Felippe Avenatti fra Ternana og Mariano Jr. fra Real Madrid har været fremme, begge er for mig ukendte navne og der vil være tale om lejeaftaler med option, da muligheden for en chl-billet stadig lever og dette kan muligvis få Lotito til at åbne op for pengepungen til sommer. Cittaceleste)

Den "nye gamle Adriano"
Det bliver Jurgen Locadia ihvertfald kaldt af hans agent, på grund af hans styrke og tekniske egenskaber minder den hollanske angriber på mange måder om Adriano fra Inter tiden. Han lavede 8 mål og 13 assist i 29 kampe i sidste sæson. På grund af problemer med ledelsen og træneren i PSV ligger prisen omkring 9 m euro. (Lalaziosiamonoi)

Indviklet bytte med Juve?
Keitas fremtid i klubben hænger i en tynd tråd og det vil Juventus udnytte. De tilbyder Zaza i bytte, som de vurdere til 25 m euro. Problemet ligger dog i at angriber pt. er i West Ham, hvor han ikke for meget spilletid og engelske klub agter ikke gøre skifte permanent, men de betalte i første omgang 5 m euro for lånet. (Cittaceleste)

Giaccherini?
En absolut drømmespiller for Inzaghinho pga. hans løbepensum og alsidighed. Både Roma og Lazio skulle være interesseret, hans agent benægter dog et skifte kan komme på tale da kontrakten med Napoli er meget indbringende. (Cittaceleste) ifølge altom-italieskfodbold.dk skule Sarri have godkendt et Bolognaskifte for bare 3 m euro.0 Kommentar(er) · Udskriv
Side 2 af 919 < 1 2 3 4 5 > >>
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Lucas Leiva til Lazio. Hvad synes du?

Lige ham vi manglede. Super transfer.

Under forholdene en fin l?sning.

Hvad man m? finde sig i for tiden.

Klart for d?rlig til at erstatte Biglia.

Alt for d?rlig til Lazio.

Du er ndt til at logge p for at stemme.
spacer
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 207
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: maurodk
spacer
Nyeste artikler
Årets midtbanespill...
Årets forsvarsspill...
Årets målmand 2015...
Kontraktudløb 2015....
Efter Cataldi venter...
spacer