Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
Rygtemøllen 31/12 1. del
Skrevet af aagaard d. 31 December 2016 14:39


Images: devrijhoedt.jpg
Årets sidste rygter, inden vi rammer 2017 og det der ligner en kaotisk januar. Flere spillere er rygte væk og lige så mange er rygte til. 1. del bliver der kigget på spillere på vej væk.


En fremtid uden De Vrij?
Stefan De Vrij virker besluttet på at forlade klubben, senest til sommer. Men Lotito overvejer at slippe ham allerede nu, da prisen kan være lidt højere i dette transfervindue. Chelsea og Bayern klar med januar bud og prisen ligger mellem 25-35 m euro. (Footballitalia)

Spilletid til Hoedt?
Hvis Lotito vælger at holde på De Vrij indtil sommer skal Wesley Hoedt udlejes. Efter en fin sæsonstart med spilletid er han faldet langt ned i hierakiet, bag De Vrij, Bastos, Wallace og til dels Radu som også tager minutter i det centrale forsvar denne sæson. Lalaziosiamonoi)

Mauricio skifte kan blive permanent.
Spartak Moskva er klar til at indløse hans 1.5 m euro klausul og gøre skiftet permanent.

Djordevic til Lyon?
Den franske klub er fast besluttet på at købe den serbiske angriber og interessen er gensidig. Lotito skulle have sat prisen til 15 m euro, men handel på 6-7 m euro virker mere realistisk. (Lalaziosiamonoi)

Keita til Bundesligaen?
Leverkusen står ihvertfald klar med et bud på 22-23 m euro, Lotito holder dog fast i 30 m euro og håber på der findes en løsning med en kontrakt forlængelse. (Citteceleste) Dog skulle Keita og hans agent skulle dog have forlangt latterlige 3.5 m euro årligt og derved inddirekte gennemtvinge et skifte. Footballitalia melder at Lotito er kommet med et sidste tilbud, 2 m euro årligt + bonusser, en kontrakt der vil gøre ham ti en af klubben bedst betalte spillere. Tidligere har klubber som Inter, Milan, Monaco og Valencia været interesseret.

Restsalg.
Der skal også findes en løsning til spillere som Tounkara, Minala, Vinicius, Morrison og Gonzales, der ikke er del af den nuværende trup.0 Kommentar(er) · Udskriv
Rygtemøllen
Skrevet af aagaard d. 13 December 2016 17:25


Images: muriel-torreira.pngEndnu en gang et lille overblik over ugens transfer-rygter, endnu engang med et spændende double-swoop og endnu engang Biglia til inter rygter, det virker til at blive vinterens helt store saga.

Igen, igen og igen
Rygterne om Biglia til Inter er en ugentlig begivenhed og en der vil fortsætte til han enten bliver solgt eller forlænger sin kontrakt. Lotito skulle være villig til at sælge for den rette pris, da kontraktforlængelsen stadig er sat på stand-by. Inter skulle være klar med 26 m euro, betalt over 2 år. (laziochannel.it)

Double-swoop fra Samp
Lotito og Tare skulle være på jagt efter en ny "Biglia" og Lucas Torreira kunne være en mulighed. Den unge uruguaynske playmaker har været fremragende i denne sæson og for megen ros for hans modenhed og ro på den centrale midtbane. Hvilket også har vakt interesse hos Juventus, Inter, Sevilla og Athletico Madrid. Tare skulle eftersigende have haft et hemmeligt møde med Ferrero fredag aften, hvor dette kunne have været emnet. Sampdoria betalte 2 m euro for ham og prisen skulle ligge omkring 11-12 m euro nu, men Djordevic kunne blive en del af handlen for at få prisen lidt ned. (citteceleste.it)

Desuden skulle Lazio også have meldt sig ind i kampen om Muriel. Den Columbianske angriber har lavet 8 serie a mål i denne sæson og Napoli har længe været meldt interesseret, men der har aldrig været noget konkret. Nu skulle Lazio have rykket ham op som deres første prioritet i det kommende transfer vindue. Prisen menes at ligge på 13 m euro, men kan blive reduceret hvis Hoedt eller Djordevic kommer med i handlen. Sampdoria har dog tidligere meldt ud at der ikke bliver tale om en handel før en klub udløser hans 5 m euro frikøbsklausul. (footballitalia)

Bredde til fløjen
Kamil Grosicky der også i sommers var rygtet til klubben kan igen være på vej. Den polske spiller der også har interesse fra West Ham og Sevilla vurderes til 4,5 m euro af sin franske klub Rennes, hvor han er holdkammerat med et andet Lazio-emne Paul-George Ntep. (lalaziosiamonoi.it)

Pengene kunne eventuelt findes ved at skippe floppet Luis Alberto til Deportivo. Lotito skulle være klar til at sælge med et begrænset tab fra de 5 m euro der blev betalt i sommers. (footballitala)0 Kommentar(er) · Udskriv
Rygtemøllen 8/12-2016
Skrevet af aagaard d. 08 December 2016 16:03


Images: biglia-pioli.jpgEfter derby skuffelsen er det igen tid til at få et lille overblik over diverse transferrygter, hvor flere profiler er rygtet væk.Biglia afventer Inter
Kaptajn Lucas Biglia har sat sin kontrakt forlængelse på stand-by, da han håber på at Inter vil komme med et bud i januar. Prisskiltet (ca. 25-30 m euro) kan dog blive et problem da Inter næppe vil slippe så meget for en spiller der snart fylder 31. (Footballitalia)

Udsalg i Inter
Davide Santon og Stevan Jovetic, der begge tidligere har været rygtet til Lazio, er to af seks spillere der har fået lov til at forlade Inter i det kommende transfervindue. (Goal)

Smutter De Vrij til sommer?
Stefan De Vrij kan være på vej til Man U til sommer for en pris på 35 m euro, en pris Man U med glæde betaler. Også Chelsea, Man City og Ac Milan følger situationen tæt. Den hollanske profils kontrakt udløber lige som kaptajn Biglias og stjerneskuddet Keitas i 2018. Og netop de to skulle være højere prioritet for Lotito at forlænge med, og derfor kan De Vrij bliver ofret for at skrabe penge sammen. (lalaziosiamonoi&cittaceleste)

Filip Djordevic kan blive i Serie A?
Pescara med Massimo Oddo i spidsen er interesseret i en lejeaftale, men Lotito foretrækker et permanent salg så der kan blive investeret i en ny angriber. (cittaceleste.it)

Overraskende januar signing
Sulley Muntari kan blive første januar signing. Den ghanesiske midtbanespiller der er blevet 32 år og pt. er fri af kontrakt efter et ophold i Al Ittihad. Der er også interesse fra Bologna, men Lazio skulle være hans første prioritet hvis muligheden opstod. Muntari har tidligere vundet Serie A to gange og Coppa Italia en gang med henholdsvis Ac Milan og Inter. (cittaceleste.it)0 Kommentar(er) · Udskriv
Side 3 af 919 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Lucas Leiva til Lazio. Hvad synes du?

Lige ham vi manglede. Super transfer.

Under forholdene en fin l?sning.

Hvad man m? finde sig i for tiden.

Klart for d?rlig til at erstatte Biglia.

Alt for d?rlig til Lazio.

Du er ndt til at logge p for at stemme.
spacer
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 207
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: maurodk
spacer
Nyeste artikler
Årets midtbanespill...
Årets forsvarsspill...
Årets målmand 2015...
Kontraktudløb 2015....
Efter Cataldi venter...
spacer