Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
5 grunde til at Lazio-fans nu kan være optimistiske
Skrevet af Apo d. 01 December 2016 20:43© foto di Federico Gaetano
FOCUS - Reduci, esordienti, giovani e derby stregato: le quattro facce della Lazio di Inzaghi

Forrige sæson føltes som noget af et antiklimaks for Lazio. En 8. plads blev det til i hjemmeligaen. Champions League-drømmene blev slukket i tredje runde af kvalifikationen, efter tabet mod Bayer Levekusen. Til slut var der tabet til Sparta Prague, med hvilket Lazio måtte sige farvel til Europa League i 16-delsfinalerne.

Så efter nogle kaotisk måneder forud for dette års sæsonstart, var det ikke alle fans, der var lige optimistiske.

Optimisme er ikke desto mindre den følelse, vi tror, mange af klubbens tilhængere nu sidder med, godt tre måneder inde i Serie A.

Dette synes også at afspejle sig i udtalelserne fra træner, Simone Inzaghi, og midtbanespiller, Marco Parolo, som mere end noget andet synes at forsøge at lægge en dæmper på de stigende forventninger:

”Vi må ikke tro, at hvad vi har gjort indtil videre, er nok. Vi må arbejde hver dag og aldrig give op.” (Parolo)

”I fodbold tager det kun et øjeblik at glide, og det er grunden til at koncentration er så vigtig. Vi kan præstere meget bedre og er nødt til at fastholde fokus.” (Inzaghi)

Vi ser i det følgende nærmere på, hvorfor Lazio-fans har god grund til at være optimistiske på deres klubs vegne.

1.     De konkrete resultater: Den vel nok mest indlysende grund til at være optimistisk, er de konkrete resultater, holdet har leveret. Kun 2 nederlag (0-1 mod Juventus og 0-2 mod Milan), 4 uafgjorte kampe og 8 sejre. Dette har placeret dem på en 4. plads i tabellen – kun 1 point efter både Roma og Milan.
 

2.     Mindre pres: I modsætning til nogle af de store klubber, hviler der langt mindre pres på Lazios skuldre i forhold til at nå en top 3. Det samme angår det fysiske pres, spillerne udsættes for. Lazio er hverken med i Europea League eller Champions League, hvilket giver dem mulighed for at fokusere eksklusivt på hjemmeligaen.
 

3.     Bedre odds til Lazio: Forrige sæson taget i betragtning havde spilleselvskaberne ikke særlig høje forventninger til Lazio forud for sæsonstart. Men dette har ændret sig.

Dette afspejler sig blandt andet i oddsene for klubbens næste kamp mod Roma. Bet365, giver næsten ens odds til de to hold. Roma gives nemlig odds 2.37 og Lazio odds 2.90. En lige kamp tildeles odds 3.40.

På langt sigt synes Lazio stadig at have noget at bevise. Bet365 tror på, at Lazio vil slutte på en 6. plads i Coppa Italia og giver dem vinderoddsene 15.00. Så det virker til at Lazio stadig skal vise, at de kan opretholde det høje over en længere tidsperiode.
 

4.     Mulige spillerindkøb: Der går rygter om indkøb af Atalantas Alberto Paloschi, som kunne styrke angrebet, samt Atlético Madrids midtbanespiller, Alessio Cerci.

Der går imidlertid også rygter om at Lucas Biglia og Keita Baldé Diao forlader Lazio, når deres kontrakter udløber. ”Jeg håber bestemt at Biglia ikke forlader os,” udtalte træner, Simone Inzaghi for nyligt. “Jeg ved, at han er i samtale med klubben vedrørende en ny kontrakt, og jeg mener virkelig, at Lazio bør gøre deres bedste til at han bliver. […] Det ville være et dramatisk tab for os.”

5.     Fornyet energi med Inzaghi: Marcelo Bielsa stoppede som bekendt kun 2 dage efter, at han var blevet udpeget som Lazios nye træner. Men set i bakspejlet synes Simone Inzaghi, der selv spillede for Lazio fra 1999 til 2010, at være det helt rigtige valg til trænerposten. Som midtbanespiller, Marco Parolo, fremhævede: ”Inzaghi? Han har givet os frihed og en ny energi. Træneren er åben for dialog, og det tillader os at følge ham til fulde.” 
0 Kommentar(er) · Udskriv
Rygtemøllen 27/11-2016
Skrevet af aagaard d. 27 November 2016 11:08Et lille o
Images: cafu-keseru.jpgverblik over ugens rygter. Specielt spillere på vej væk fra klubben har været i fokus denne uge, men også et interessant double-swoop fra bulgarske Ludogorets har været fremme.Formindskning af lønbudgettet.
Igli Tares måske største opgave i det kommende transfer vindue, bliver at få skippet de spillere afsted er ikke indgår i Inzaghis planer eller ikke ønsker af være i klubben. Alvaro "Tata" Gonzales skal afsted, Nacional skulle være interesseret men han ønsker helst at blive i europa. Djordevic vil gerne selv væk, Marseille er bedste bud foran klubber som Lyon, Valencia og Middelsboro. Tilsammen ville disse to spillere spare ca. 5 m euro i budgettet. Også Luis Alberto kan være på vej væk, efter blot 27 minutter for den spanske spiller der nu døjer med en skade. Deportivo La Coruna skulle være klar til at hente ham hjem til spanien.

Everton efter Keita.
Den engelske klub søger efter offensive spillere og Keita skulle være en af de spillere de jagter. De er klar til at betale 25 m euro for et januar skifte. Også danske Kasper Dolberg fra Ajax skulle være et af Koemans mål.

Paloshi - Berisha bytte?
Med Djordevic på væk skal der findes en vice-Immobile, Alberto Paloshi har sneget sig ind som favorit da han skal hentes på lån med option på 6,5 m euro til sommer. Eller det bliver Paloshi og Berisha, den albanske målmand er udlånt fra Lazio til Atalanta med stor succes indtil videre.

Keseru og Cafu på vej ind?
I sommers fik Tare et på bud 8 m euro på Cafu afvist og nu skulle han være klar til at prøve igen, denne gang med ca. 12 m euro på lommen. Oven i det skulle der også være interesse for Claudio Keseru. Den 30 årige angriber har lavet 11 mål i 13 liga kampe i denne sæson og har et prisskilt på 5-6 m euro.0 Kommentar(er) · Udskriv
Serie A Week 13: Lazio - Genoa
Skrevet af aagaard d. 20 November 2016 20:13


Images: lazio-genoa.pngSøndag 20/11 tog Lazio hjemme i mod Genoa på Stadio Olimpico, her kommer et kort chance-refaret.

Startopstillinger:
Lazio (4-3-3): Strakosha; Basta, Wallace, Radu, Lulic; Parolo, Biglia, Milinkovic-Savic; Felipe Anderson, Immobile, Keita.
Genoa (3-4-3): Perin; Izzo, Burdisso, Orban; Edenilson, Rincon, Veloso, Laxalt; Rigoni, Pavoletti, Ocampos.

10' 1-0 Felipe Anderson scorer sit 2. sæsonmål med et brag af et langskud efter en dødbold som Genoa ikke fik clearet ordenligt.

20' Immobile får to forsøg på kanten af det lille felt blokeret efter et fremragende lob fra Milinkoic-Savic.

21' Pavoletti skyder tæt forbi mål fra en svær vinkel efter indlæg fra Genoas venstre side.

30' Kæmpe dobbelt chance til først Immobile og derefter Milinkovic-Savic efter Keita-magi nede ved venstre baglinje.

1-0 Halvleg: En professionel indsats i første, hvor Felipe Anderson lavede et rigtigt flot mål og hvor forsvaret holdte Genoa fra de helt store chancer. Eneste ændring til anden halvlegs start er for Genoa hvor Ninkovic kommer ind i stedet for Rigoni.

51' 1-1 Ocampos udligner fra kanten af feltet med et fladt skud, forsvaret så ikke for godt ud og var spredt til alle sider.

55' Straffespark begået imod Felipe Anderson efter et godt raid ned langs højresiden.

56' 2-1 Biglia scorer stensikkert på straffe.

64' Parolo med en kanonkugle af et skud som rammer stolpen.

66' Wallace scorer sit første mål for klubben, efter en lidt tilfældig bold havner ved ham inde i feltet. Igen er Felipe Anderson andensidste mand på bolden.

75' Immobile med et farligt langskud fra kanten af feltet.

81' Strakosha med en god redning fra en afslutning af Ninkovic.

90' Rødt kort til Genoas Orban.

91' Stadion udbryder i et højst brøl, da Atalanta bringer sig foran 2-1 mod Merda.

94' Slutfløjt 3-1. En god solid indsats gav 3 point på hjemmebane. Specielt to spillere var iøjnefaldende i dag, Felipe Anderson der scorer det første mål og var involveret i de to andre og Wallace der også fik scoret og spillede en god kamp i forsvaret.
Lazio er nu ubesejret i 8 kampe og indtager 4 pladsen med 25 point, 8 point efter Juventus på førstepladsen og 1 point efter Merda inden derbyet om 14 dage.

Udskiftninger: 70' Cataldi (Milinkovic-Savic, 73' Patric (Keita), 83' Murgia (Biglia)

0 Kommentar(er) · Udskriv
Side 4 af 919 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Lucas Leiva til Lazio. Hvad synes du?

Lige ham vi manglede. Super transfer.

Under forholdene en fin l?sning.

Hvad man m? finde sig i for tiden.

Klart for d?rlig til at erstatte Biglia.

Alt for d?rlig til Lazio.

Du er ndt til at logge p for at stemme.
spacer
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 207
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: maurodk
spacer
Nyeste artikler
Årets midtbanespill...
Årets forsvarsspill...
Årets målmand 2015...
Kontraktudløb 2015....
Efter Cataldi venter...
spacer