Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
Efter Cataldi venter Lazio på sin Crecco
Skrevet af Skrevet af Apo d. 28 February 2015 08:37Lazio satser på sine talenter. Efter Cataldis gennembrud sidste år på sit lejeophold hos Crotone vendte midtbanespilleren modnet tilbage og er nu ved at spille sig i start 11-eren. En enestående bedrift, hvis man ser på nærmest alle af de spillere, som Lazio tidligere har lejet ud og forventede at få tilbage stærkere og mere modnet end før. 

Der er dog noget der tyder på at successen kan gentages allerede til næste år med den unge Luca Crecco fra årgang '95, der i øjeblikket er lejet ud til Ternana i Serie B. Når sæsonen slutter vender den venstrebenet altmuligmand tilbage og er klar til at give en kamp for at kæmpe for sit yndlingshold SS Lazio. Crecco er langt foran i sin udvikling end sine kollegaer, der ligeledes er lejet ud til Serie B mandskaber, og har allerede fået sin debut for Lazio i Serie A tilbage i 2013, da Petkovic var træner. Hos Ternana har Luca Crecco spillet 25 af de 27 spillerunde, hvor han har spillet 1422 minutter. En enkelt gang har den unge ørn siddet over med karantæne, mens det derfor kun er én gang at han har siddet på bænken i alle halvfems minutter. Ternana træner Tesser har brugt Crecco i adskillige positioner, men oftest som venstremidt på en midtbane af tre eller som offensiv midt. Crecco er en altmuligmand på midtbanen, hvor han er startede som venstre wing, hvorefter han blev rykket ned på venstreback. På den måde minder han utrolig meget som Lulic, der kan spille mere eller mindre alle positioner på venstre side af banen.

Crecco håber at kunne gøre Cataldi kunsten efter, og mon ikke det giver blod på tanden at se sin tidligere holdkammerat gennem Lazios ungdomsrækker slog igennem på den måde som Cataldi er ved at gøre i øjeblikket. Det bliver i hvert fald spændende at følge til sommer når diverse træningslejre løber af stablen med Crecco i Lazios trøje igen, men først gælder det de sidste måneder af opholdet hos Ternana, hvor Crecco stadig skal holde sin startplads.
0 Kommentar(er) · 3783 Fremvisning(er) · Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal vre registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Lucas Leiva til Lazio. Hvad synes du?

Lige ham vi manglede. Super transfer.

Under forholdene en fin l?sning.

Hvad man m? finde sig i for tiden.

Klart for d?rlig til at erstatte Biglia.

Alt for d?rlig til Lazio.

Du er ndt til at logge p for at stemme.
spacer
Besgende
Gster online: 2
Ingen brugere online

Antal brugere: 207
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: maurodk
spacer
Nyeste artikler
Årets midtbanespill...
Årets forsvarsspill...
Årets målmand 2015...
Kontraktudløb 2015....
Efter Cataldi venter...
spacer