Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
Kontraktudløb 2015. Fra Mauri til Ledesma til ... Sculli
Skrevet af Skrevet af Apo d. 23 April 2015 07:05© foto di Daniele Buffa/Image Sport
FOCUS - Contratti in scadenza, Lazio con tanti dubbi: da Ledesma a Klose, passando per... Sculli

Der er flere Lazio profiler, der har kontraktudløb til sommer, hvilket betyder at Lotito og Tare efterhånden må til at tænke sig godt om, hvem de ønsker at beholde og hvem de tværtimod glæder sig til at komme af med. Michael Ciani, Cristian Ledesma, Miroslav Klose, Edson Braafheid, Stefano Mauri og Giuseppe Sculli er alle ex-Lazio spillere til sommer, hvis de ikke får forlænget deres kontrakt. I det følgende kommer en vurdering af, hvem der kunne tænkes en plads i Lazios trup i fremtiden, og hvem der er på vej ud.

Michael Ciani - Franskmanden bliver fortid i Lazio til sommer. Det står efterhånden ganske klart, der har faktisk ikke engang fundet et møde sted mellem parterne om en kontraktforlængelse. I denne sæson har Ciani opnået otte kampe og et forår som reserve. Det skal selvfølgelig nævnes at Ciani var skadet fra november til marts grundet en skade i knæet, hvor han inden da nåede fire kampe fra start (Torino, Verona, Cagliari og Empoli). På trods af det ligner det et adieu til den store franskmand, hvilket højst sandsynligt vil glæde ham. På sidstedagen af vintermarkedet udtrykte Ciani i hvert fald sin utilfredshed med ikke at være blevet solgt på sin Twitter konto...

Cristian Ledesma - Skal Lazios leder snart sige det var det? Man kan ikke nævne Lazio under Lotito-æraen uden at nævne Ledesma, der har formået at være en profil under samtlige Lazios trænere siden 2006. Indtil i år, hvor en sprudlende Biglia og en Pioli med en mere offensiv indstilling til Lazios spil har sendt vice-kaptajnen på bænken. Det ligner mere og mere et farvel til Ledesma efter ni år og indtil videre 315 kampe for Lazio. Kan den kommende måneds tid som reserve for Biglia redde en ny kontrakt af sig? 

Miroslav Klose - Han er den absolutte verdensstjerne på dette Lazio hold. Den tyske verdensmester er igang med en af sine bedste sæsoner hos Lazio på trods af nyindkøbte Djordjevic henviste tyskeren på bænken i lange perioder i efteråret. Siden serberens skade har Klose dog vist fantastisk form og er nu oppe på 13 sæsonmål. Tyskeren har faktisk en klausul i kontrakten, der betyder at hans kontrakt automatisk forlænges efter 19 optrædener i denne sæson. På trods af det har Lotito og Tare lavet en gentleman aftale med tyskeren om at det er hans valg sidst på sæsonen. Det helt store spørgsmål er selvfølgelig om Lazio kvalificerer sig til Champions League. Hvis det lykkes bliver Klose helt sikkert. Hvis ikke, ja så må vi se.

Edson Braafheid - Hvem? Det spørgsmål blev helt sikkert stillet en masse i sommers, da Braafheid blev tilbudt en ét-årig kontrakt som reserve for Radu på venstreback. Hollænderen har dog vist et højt niveau og spillet 15 kampe i denne sæson på trods af en kedelig knæskade, der holdte ham ude i tre måneder midt i sæsonen. En forlængelse ligger i kortene.

Stefano Mauri - Kaptajnen og motoren hos Pioli. På trods af sine 36 år er Mauri stadig sulten efter succes. Han har i år sin personlig bedste sæson, hvor han blandet andet har scoret ni mål, som er hans bedste nogensinde som professionel. Forlængelsen ligner en formsag, Mauri er også kaptajn hos Lazio næste sæson.

Giuseppe Sculli - Ja, han er her stadig. Han tjener stadig 8 millioner kroner pr. sæson, betalt af Lazio. Det på trods af at calabreseren ikke har spillet en kamp for Lazio siden 2012. Lotito og Tare har ikke formået at sælge Sculli, og nu kommer den uafvigelig afsked: Scullis kontrakt udløber 30. juni 2015, og det ser vi frem til. 

0 Kommentar(er) · 1352 Fremvisning(er) · Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal vre registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Lucas Leiva til Lazio. Hvad synes du?

Lige ham vi manglede. Super transfer.

Under forholdene en fin l?sning.

Hvad man m? finde sig i for tiden.

Klart for d?rlig til at erstatte Biglia.

Alt for d?rlig til Lazio.

Du er ndt til at logge p for at stemme.
spacer
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 207
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: maurodk
spacer
Nyeste artikler
Årets midtbanespill...
Årets forsvarsspill...
Årets målmand 2015...
Kontraktudløb 2015....
Efter Cataldi venter...
spacer