Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
Årets midtbanespiller (og spiller generelt) 2015
Skrevet af Skrevet af Apo d. 16 June 2015 13:34© foto di Antonello Sammarco/Image Sport
Parolo spezza il digiuno... su calcio d'angolo: primo gol in campionato dalla bandierina

Efter suveræne sejre til Federico Marchetti og Stefan de Vrij i kategorierne for henholdsvis årets målmand og årets forsvarsspiller var der lidt mere spænding i kampen om årets midtbanespiller, selvom der til sidst var en klar vinder: Marco Parolo med 36 % af stemmerne foran Antonio Candreva med 24 % og en delt tredjeplads mellem Felipe Anderson og Lucas Biglia med 16 %. 

Midtbanen har også været den ultimative motor for Lazios succes i denne sæson, hvor det er svært at fremhæve nogen frem for nogen andre. Alligevel står Marco Parolo ud, der i sin debutsæson for Lazio har stået for passion i nærkampene, god defensiv indstilling, mål og ikke mindst stabilitet over en hel sæson. Ikke på noget tidspunkt har Parolo virket ude af form. Et rigtig godt eksempel på Parolos enestående fysik viste sig i april måned, da midtbanespilleren på under tre uger kunne komme sig over et brækket ribben og spille alle 90 minutter igen. Det skete da Parolo blev skadet i kampen mod Empoli 12. april, og vendte tilbage mod Parma 29. april.

Et andet eksempel på landsholdsspillerens stabilitet kan ses i hans målscoringsstatistik. Parolo formåede simpelthen at komme på tavlen i årets allerførste officielle kamp, i 7-0 slagtningen af Bassano Virtus samt sæsonens allersidste kamp, hvor Parolo startede målfesten i 4-2 sejren over Napoli.

Som en defensiv midtbanespiller er det mildest talt imponerende at kunne score 11 mål og lave fire assists på tværs af turneringerne på én sæson. Udover den imponerende statistik markerer Parolo sig også ved at score fantastisk flotte mål, som tit sker på enten et godt fremadstormende løb ind i feltet eller hans varemærke: langskuddet. 

At Parolo ikke udelukkende ligger sig på den offensive del af banen viser sig også i antal af gule kort, hvor Parolo samlede flest sammen. Hele 11 gule kort og et rødt kort samlede Parolo sammen på midtbanen i denne sæson. Tallene viser simpelthen at den tidligere Cesena - og Parma spiller har bidraget til alle spillets facetter. 

En sidste vigtig pointe, der skal dykkes ned i, hvor Marco Parolo skilder sig ud i forhold til resten af truppen er antal af minutter på banen. For på antal af kampe er der ikke den store forskel blandt de mest benyttede Lazio spillere: Parolo og Klose er i top med 40 kampe, Candreva med 38, Felipe Anderson 37 og Stefan de Vrij 35. Men på antal minutter på banen er Marco Parolo helt suverænt og imponerende langt fra de andre. Hele 3564 minutter har han spillet, mens de Vrij på andenpladsen har spillet 2996 minutter med Candreva på tredjepladsen med 2962 minutter. Forskellen i minutter mellem Parolo og de Vrij er her på hele 6,3 kampe. 

Robotten Parolo er derfor fuld fortjent valgt til årets midtbanespiller af sslazio.dks brugere! Tillykke!

Lidt statistik på Parolos sæson

Kampe: 40 (Heraf 34 i Serie A, 6 i Coppa Italia)

Mål: 11 (10 i Serie A, 1 i Coppa Italia)

Assists: 4 (2 i Serie A, 2 i Coppa Italia)

Gule kort: 11

Røde kort: 1

Minutter spillet: 3564
0 Kommentar(er) · 1297 Fremvisning(er) · Udskriv
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentr
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal vre registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Lucas Leiva til Lazio. Hvad synes du?

Lige ham vi manglede. Super transfer.

Under forholdene en fin l?sning.

Hvad man m? finde sig i for tiden.

Klart for d?rlig til at erstatte Biglia.

Alt for d?rlig til Lazio.

Du er ndt til at logge p for at stemme.
spacer
Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 207
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: maurodk
spacer
Nyeste artikler
Årets midtbanespill...
Årets forsvarsspill...
Årets målmand 2015...
Kontraktudløb 2015....
Efter Cataldi venter...
spacer